Vaniliniai žiedai

75 vnt.
Vaniliniai žiedai
Įvertinimas: ( 0 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 800 g kvietinių miltų
  • 375 g sviesto
  • 300 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ arba nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 250 ml migdolų
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Į miltus sutarkuokite sviestą. Sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Įmaišykite migdolų masę į tešlą, įmuškite kiaušinį. Tešlą gerai suminkykite, palikite 1 valandai šaldytuve. Suformuokite žiedus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.

Receptą sukūrė

Dansukker