Valentino pyragas - Receptai

Valentino pyragas

Valentino pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

500 g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinio baltymas
50 g migdolų drožlių
100 g „Dansukker" cukranendrių cukraus „Demerara“

Įdarui
šaukštelio želatinos
2 šaukštų vandens
500 g braškių
100 g varškės
300 ml plakamos grietinėlės
30 g „Dansukker“ braškių skonio cukraus miltelių

Papuošimui
50 g baltojo šokolado
dekoratyvinių papuošimų

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

Atšildykite tešlą ir išpjaukite iš jos 4 širdis. Jas patepkite baltymu ir apibarstykite migdolų drožlėmis bei cukranendrių cukrumi. Kepkite orkaitės viduryje apie 12 minučių. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.

Pamerkite želatiną vandenyje. Inde sumaišykite arba sutrinkite braškes, sudėkite varškę ir braškių skonio cukraus miltelius. Puode su vandeniu ištirpinkite želatiną. Prieš supildami želatiną į įdarą, į želatiną įdėkite kelis pilnus šaukštus braškių mišinio. Išplakite grietinėlę iki standžių putų ir supilkite į braškių mišinį. Ištepkite įdaru 2 širdis, o kitas 2 uždėkite ant viršaus. Pabarstykite širdis tarkuotu baltuoju šokoladu ir pasirinktais papuošimais.

Receptą sukūrė

Dansukker

;