Vaisių uogienė su romu

Apie 1 1/2 litro
Vaisių uogienė su romu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 g braškių
150 g aviečių
150 g agrastų
150 g raudonųjų serbentų
150 g juodųjų serbentų
700 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
100 ml romo

Nuplaukite ir atrinkite uogas. Braškes ir agrastus padalykite pusiau. Į prikaistuvį sudėkite visas uogas ir cukrų uogienėms. Palikite nakčiai, kad išsiskirtų uogų sultys. Užvirkite ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių.
Nukelkite nuo viryklės ir maišydami supilkite romą. Nugriebkite putas. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Nurodytosios uogos yra tik rekomenduojamos. Vietoj jų galite naudoti kitas uogas arba smulkintus vaisius.

Receptą sukūrė

Dansukker