Uogų pyragėliai

Apie 30 vienetų
Uogų pyragėliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

4 kiaušiniai
450 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
370 ml kvietinių miltų
20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
5 g kepimo miltelių
500 g uogų, pavyzdžiui, aviečių, šilauogių, raudonųjų serbentų arba gervuogių
200 g sviesto arba margarino

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių

Išsukite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. Masę supilkite į riebalais išteptą 30 x 40 cm kepimo skardą ir apibarstykite miltais. Ant viršaus išdėliokite uogas. Plonomis riekelėmis sūrio pjaustykle supjaustykite sviestą arba margariną ir sudėliokite riekeles ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 45 minutes. Palikite atvėsti. Supjaustykite kvadratėliais. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus milteliais. Galima patiekti ir kaip desertą su plakta grietinėle.

Receptą sukūrė

Dansukker