Uogų pyragas

25-30 asmenu
Uogų pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

Sudėtis
500 ml miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
3 kiaušiniai
100 g kambario temperatūros sviesto arba margarino

Įdarui
400 g varškės
2 šaukštai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
250 ml tirštos (separuotos) grietinėlės
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 litras uogų

Papuošimui
Šviežių uogų, cukraus miltelių

Išplakite kiaušinius su vaniliniu ir nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Suberkite miltus, kepimo miltelius, įdėkite sviesto arba margarino. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir palaikykite kameroje 30 minučių. Išėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Kepkite apie 15 minučių. Sumaišykite varškę, vanilinį cukrų, grietinėlę ir cukrų. Gautą masę paskirstykite ant kepamo pyrago. Suberkite uogas ir papildomai kepkite 25 minutes. Atvėsinkite. Supjaustykite pyragą dalimis. Prieš patiekdami, apibarstykite cukraus milteliais.

Receptą sukūrė

Dansukker