Triufeliai

Triufeliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

225 g juodojo šokolado
150 ml grietinėlės
175 ml „Dansukker“ cukraus miltelių

Skoniui suteikti
1 dėžutė žibučių skonio saldainių arba
10 „turkiškų“ ledinukų arba
15 juodųjų pipirų žirnelių

Pamirkyti
200 g juodojo šokolado

Papuošti
spalvoto perlinio cukraus arba
druskos dribsnių arba
trinto šokolado

Grietinėlę ir vieną iš sudedamųjų dalių skoniui suteikti sudėkite į nerūdijančio plieno puodą ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir virkite 10 minučių. Įdėkite šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps ir mišinys taps vientisas. Palikite atvėsti kambario temperatūroje. Įmaišykite cukraus miltelius. Maišykite, kol masė bus vientisa. Uždenkite ir palikite vėsti 2 valandas. Ištirpinkite šokoladą virš indo su vandeniu. Suformuokite rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Truputį pabarstykite perliniu cukrumi, druskos dribsniais ar trintu šokoladu. Laikykite vėsiai.

Receptą sukūrė

Dansukker