Sudedamosios dalys
200 g juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai grietinėlės
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
200 ml kokosų drožlių, galima skrudintų
Papuošti
200 g baltojo šokolado
saldainių
25 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Ištirpinkite juodąjį šokoladą virš garų. Nuimkite šokoladą nuo garų ir įmaišykite į jį cukraus miltelius ir grietinėlę. Įberkite kokosų drožles. Padėkite į vėsią vietą 2 valandoms.
Ištirpinkite baltąjį šokoladą virš garų. Suformuokite iš triufelių masės rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Į kiekvieną rutuliuką įspauskite saldainiuką ar dražė. Į kiekvieno saldainio vidurį išspauskite mažą tamsiojo šokolado taškelį (kad atrodytų lyg vyzdžiai).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.