Triufeliai „Akys“

Prabangius šokolado triufelius paprasta pagaminti, o dar smagiau juos papuošti. Triufelius „Akys“ smagu ir skanu paragauti per Helovino šventę. Suformuodaimi įvairių spalvų rutuliukus, pagaminkite spalvotus triufelius „Akys“.
Triufeliai „Akys“
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 200 ml kokosų drožlių, galima skrudintų

Papuošti

  • 200 g baltojo šokolado
  • saldainių
  • 25 g juodojo šokolado

Ištirpinkite juodąjį šokoladą virš garų. Nuimkite šokoladą nuo garų ir įmaišykite į jį cukraus miltelius ir grietinėlę. Įberkite kokosų drožles. Padėkite į vėsią vietą 2 valandoms.

Ištirpinkite baltąjį šokoladą virš garų. Suformuokite iš triufelių masės rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Į kiekvieną rutuliuką įspauskite saldainiuką ar dražė. Į kiekvieno saldainio vidurį išspauskite mažą tamsiojo šokolado taškelį (kad atrodytų lyg vyzdžiai).

Receptą sukūrė

Dansukker