Iš kepimo popieriaus iškirpkite tris 22 cm skersmens apskritimus. Apskritimus sutepkite sviestu ir užberkite miltų. Įkaitinkite orkaitę iki 125º C.
Išplakite kiaušinio baltymus ir cukrų, kol morengas taps purus ir tvirtas, padalinkite ir išdėkite mišinį ant iškirptų popieriaus apskritimų.
Visas formas vienu metu sudėkite į orkaitę, tačiau kartkartėmis sukeiskite jas vietomis. Visas kepimo laikas yra maždaug 1 3/4 valandos. Nuimkite pagrindus nuo popieriaus.
Išsukite sviestą su šokolado skonio cukraus milteliais iki purumo. Maišydami sudėkite kiaušinio trynius po vieną. Galiausiai įmaišykite kavą.
Paruoštu kremu sutepkite pagrindus ir sudėkite juos vieną ant kito. Gauto torto kraštus irgi papuoškite kremu. Tortą papuoškite migdolų drožlėmis. Pabarstykite trupučiu šokolado skonio cukraus miltelių.
Receptą sukūrė