Šokoladinis kokosinis tortas

apie 15 gabaliukų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

125 g sviesto arba margarino
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
75 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 kiaušiniai
325 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno

Įdaras
300 ml pieno
100 g manų kruopos
75 g sviesto arba margarino
75-100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
100 g kokosų drožlių

Papuošimui
200 g baltojo šokolado
1 žalioji citrina, geriau nepurkšta
1 citrina, geriau nepurkšta

Gaminimo eiga

Dubenyje elektriniu plakikliu suplakite maistinius riebalus, abiejų rūšių cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir įdėkite į masę. Įpilkite pieną. Maždaug 24-26 cm skersmens kepimo formą sutepkite sviestu ir į ją įdėkite masę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 180 °C (155 °C su konvekcija) temperatūroje apie 30 minučių. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite pieną, manų kruopas ir maistinius riebalus ir virkite, kol masė sutirštės. Įdėkite abiejų rūšių cukrų ir kokosų drožles. Sudėkite masę ant torto viršaus.

Ištirpinkite šokoladą ant garų vonelės ir apibarstykite tortą. Nulupkite citriną ar žaliąją citriną, sutarkuokite žievę ir apibarstykite tortą. Palikite šaldytuve maždaug valandai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.