Šokoladiniai keksiukai

25 vienetams
Šokoladiniai keksiukai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker" cukranendrių cukraus „Demerara“
100 g sviesto arba margarino
100 g juodojo šokolado
150 ml grūstų graikinių riešutų
200 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių 

Suplakite kiaušinius ir cukrų. Ištirpinkite riebalus ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Sulaužykite gabaliukais šokoladą ir ištirpinkite jį virš indo su vandeniu arba mikrobangų krosnelėje nedideliu galingumu. Įmaišykite į masę. Sumaišykite miltus su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Susmulkinkite graikinius riešutus ir įmaišykite į masę kartu su miltų mišiniu. Supilkite tešlą į mažas formeles ir kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 12 minučių. 

Receptą sukūrė

Dansukker