Šokoladinės širdys su mėtų skonio šokolado putėsiais

4 vnt.
Šokoladinės širdys su mėtų skonio šokolado putėsiais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

50 g bet kokios rūšies šokolado
4 širdies formos kepimo formelės

Įdarui
60 g „After Eight“ šokolado
1 valg. šaukšt. vandens
15 g nesūraus sviesto
1 kiaušinio trynys
1 kiaušinio baltymas
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ cukraus

Galima papuošti
pyragų papuošimais

Išklokite formeles maistine plėvele. Ištirpintą šokoladą supilkite į formeles. Palikite atvėsti ir sustingti. Apverskite formeles ir nuimkite plėvelę.

Įdėkite „After Eight“, sviestą ir įpilkite vandenį į indą, kuris dedamas į puodą su karštu vandeniu, kad ištirpintumėte. Įmaišykite kiaušinio trynį. Plakite kiaušinio baltymą su cukrumi, kol gausite tirštas putas, ir įmaišykite į bendrą masę. Ištepkite šokoladines širdis gauta mase. Galite papuošti pyragams skirtais papuošimais, pavyzdžiui, mažomis cukraus širdelėmis ar sidabriniais žirneliais.

Jei formeles darote iš tamsiojo šokolado, pasirinkite šviesų „After Eight“, jei iš šviesiojo, „After Eight“ turėtų būti tamsus.

Receptą sukūrė

Dansukker