Slyvų marmeladas su migdolais

Slyvų marmeladas su migdolais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1–1,5 kg slyvų
500-800 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 cinamono lazdelės
4 žvaigždiniai anyžiai
200 g saldžiųjų migdolų

Slyvas nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir išimkite kauliukus. Slyvų puseles supjaustykite smulkiau. Karštu vandeniu nuplikykite migdolus ir nulupkite jų odelę. Į puodą suberkite slyvas, cukrų uogienėms ir prieskonius. Masę užvirkite ir dar pavirkite 5 minutes. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.

Receptą sukūrė

Dansukker