Slyvų čatnis

Apie 1 litras
Slyvų čatnis
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

1 kg slyvų
1 kubeliais supjaustyta raudonoji aitrioji paprika
1 tarkuotas česnakas
500 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
250 ml baltojo vyno acto
15 ml tarkuotų šviežių imbierų
1 cinamono lazdelė
15 ml geltonųjų garstyčių sėklų
15 ml paprikų miltelių
Druska


Nuplikykite ir nulupkite slyvas, išimkite kauliukus ir uogas susmulkinkite. Sudėkite visus produktus į puodą ir užvirkite. Virkite ant silpnos ugnies, kol čatnis įgaus norimą konsistenciją (apie 30 minučių). Pagal skonį įberkite druskos. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius.

Receptą sukūrė

Dansukker