Sluoksniuotos tešlos širdys su obuoliais

2 vienetai
Sluoksniuotos tešlos širdys su obuoliais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 sušaldytas sluoksniuotos tešlos paplotėlis
1 obuolys
1 valgomasis šaukštas ištirpinto margarino
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
0,5 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Iškočiokite tešlą pagal nurodymus ant pakuotės. Išspauskite formele ar išpjaukite peiliu dvi širdis. Nuskuskite obuolį ir išimkite iš jo sėklas. Supjaustykite jį plonomis skiltelėmis, skilteles išklokite ant tešlos. Sutepkite margarinu. Sumaišykite abi cukraus rūšis ir pabarstykite obuolių skilteles. Padėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių. Patiekite su mažu ledų, plaktos grietinėlės rutuliuku ar vanilės padažu.

Receptą sukūrė

Dansukker