Sluoksniuoti miniatiūriniai sūrio pyragaičiai

5 miniatiūriniai sūrio pyragaičiai

2,5 val. + 2 val. šaldiklyje

Įvertinimas (42 vnt)

Sudedamosios dalys

Pyragaičiai
100 g sviesto
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
150 g miltų
½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Sūrio kremo masė
3 kiaušinių tryniai
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
150 g maskarponės
300 ml plakamosios grietinėlės
100 g aviečių
1/2 citrinos
100 g mėlynių

Papuošimui
Aviečių
Mėlynių
Melisų lapelių

Gaminimo eiga

Sudėkite visus pyragėlių ingredientus į dubenį ir išmaišykite tešlą. Padalykite tešlą į keturias dalis ir išilgai iškočiokite. Padėkite tešlą ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir lengvai paspauskite. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 10 min. Atvėsinkite ir laikykite pyragaičius sausoje vietoje. 7 cm skersmens apvaliomis formelėmis išpjaukite pyragaičius.

Paruoškite kremą: sumaišykite kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų, kol jis taps lengvas ir purus. Įmaišykite maskarponę, išplaktą grietinėlę ir kiaušinius. Paskirstykite mišinį tolygiai trijuose indeliuose. 100 g trintų aviečių sukrėskite į pirmąjį indelį, 1/2 citrinos sulčių supilkite į antrąjį indelį ir 100 g trintų mėlynių sukrėskite į trečiąjį indelį.

Padalykite avietinę masę į penkias apvalias formeles ir laikyti šaldiklyje bent 30 minučių. Išimkite formeles iš šaldiklio ir sudėkite citrininę masę. Laikykite šaldiklyje 30 min. Galiausiai sudėkite mėlyninę masę ir laikykite šaldiklyje ne trumpiau kaip 2 valandas.

Išimkite formeles iš šaldiklio likus 5–10 min. iki patiekimo. Išimkite iš formelių ir papuoškite šviežiomis avietėmis, mėlynėmis ir melisų lapeliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.