Sausainiai su džiovintomis uogomis

20–30 vnt.
Sausainiai su džiovintomis uogomis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

250 ml speltos miltų
50 ml sezamų sėklų
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g sviesto
75 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 g kapoto juodojo šokolado
30 g džiovintų uogų, pvz., mėlynių ar vyšnių

Sumaišykite miltus, sezamų sėklas, vanilinį cukrų ir sviestą, kol masės konsistencija primins duonos trupinius. Pilkite auksaspalvį sirupą ir išmaišykite dubenyje. Suberkite šokoladą ir uogas, užminkykite tešlą. Suformuokite iš tešlos ritinėlį. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 val. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Supjaustykite tešlos ritinėlį 1 cm pločio gabaliukais. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 10 min. Palikite skardoje atvėsti.

Receptą sukūrė

Dansukker