Saldymedžių skonio skrudinti migdolai su druska

Saldymedžių skonio skrudinti migdolai su druska
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g saldžiųjų migdolų
  • 60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
  • 1 šaukšto vandens
  • Druskos

Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.

Receptą sukūrė

Dansukker