Saldūs obuoliai

8 vnt.
Saldūs obuoliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

8 nedideli raudoni obuoliai
8 mediniai iešmeliai

Marinadas
270 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml vandens
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad
nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.

Receptą sukūrė

Dansukker