Saldūs korėjietiški blyneliai

10–12 vnt.

Įvertinimas (9 vnt)

Sudedamosios dalys

Blyneliams
450 ml miltų
225 ml ryžių miltų
1 pakelis (11 g) sausų mielių
1 šaukštas juodųjų sezamų sėklų (jeigu norisi)
2 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis druskos
350 ml drungno pieno
1 šaukštas rapsų aliejaus
aliejaus kepti

Įdarui
150 ml „Dansukker“ cukraus „Farinas“
2 šaukštai gerai sukapotų bet kokios rūšies riešutų
1 šaukštas cinamono ar kitokių prieskonių

Gaminimo eiga

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, mieles, sezamus, cukranendrių cukrų ir druską. Į miltus pilkite pieną ir rapsų aliejų. Išmaišykite mediniu šaukštu. Masė turi būti labai lipni. Uždenkite plastikine plėvele ir palikite kilti, kad masė padidėtų dvigubai (30–45 min.). Tešlos viduryje padarykite skylę, kad tešla truputį sukristų. Leiskite pastovėti dar 10 min.

Paruoškite įdarą. Mažame dubenėlyje sumaišykite rudąjį cukrų „Farinas“, riešutus ir cinamoną.

Paimkite šiek tiek tešlos ir rankomis ją suplokite. Į vidurį įdėkite 1 šaukštą įdaro ir visus kraštus sulenkite vidurio link, suspauskite, kad susiformuotų mažas kamuoliukas. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę. Gausiai įpilkite aliejaus. Kamuoliuką įdėkite į keptuvę ir atsargiai suplokite naudodami mažą aliejumi išteptą dubenėlį plokščiu dugnu. Kai paviršius šiek tiek iškils, blynelį apverskite. Jei reikia, įpilkite dar aliejaus. Paviršius turi būti aukso spalvos. Blyneliai gardžiausiai ką tik iš keptuvės, tik atsargiai – įdaras karštas!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.