Sudedamosios dalys
100 g margarino
75 ml pieno
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ ar „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
2 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
2 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
250 ml kvietinių miltų
Cukraus kremas papuošti
1 valgomasis šaukštas želatinos ir 4 valgomieji šaukštai vandens
30 gr. kokosų sviesto
125 ml šviesiojo sirupo
1 400 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
valgomieji dažai
Auksinė žvaigždė
Auksinis popierius
Dantų krapštukas
Atsisiųskite mūsų šabloną
Gaminimo eiga
Ištirpinkite margariną. Įpilkite pieno. Pašildykite, kol pienas su margarinu bus šilti, bet nevirinkite. Suplakite kiaušinius ir cukrų iki lengvos masės. Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais, krakmolu ir vaniliniu cukrumi, tada sumaišykite su pienu ir margarinu bei su plaktais kiaušiniais. Palikite tešlą nakčiai šaldytuve, kad jūsų keksai būtų itin iškilūs ir švelnūs. Išpilkite į popierines formas ant kepimo skardos ar į specialias formeles keksams kepti. Kepkite 225 °C orkaitėje apie 12 minučių.
Cukraus kremas
Vandenį su želatina įpilkite į puodą ir šildykite, kol želatina ištirps. Tada įdėkite kokosų sviestą, jį taip pat ištirpinkite. Palikite vėsti maždaug 15 minučių. Įberkite cukraus miltelius į indą ir įpilkite ištirpintą skystį bei sirupą. Maišykite, kol masė bus vientisa. Įmaišykite norimus dažus. Kremą laikykite storame plastikiniame hermetiškame inde, kad jis nesustingtų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.