Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas

1 stiklainėlis Ruošimo trukmė: 25 minutės
Marinuoti raudonieji svogūnai ir čili pipirai - tai puikus priedas prie daugumos mėsos patiekalų. Be to, juos labai paprasta užmarinuoti. Suteikite prašmatnumo savo penktadienio vakarienei ir patiekite marinuotus raudonuosius svogūnus ir čili pipirus prie mėsainių ar „Taco" krepšelių.
Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 2 raudonieji svogūnai
  • 1 aitrioji paprika
  • 100 ml acto (12 %)
  • 180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 300 ml vandens

Supjaustykite raudonuosius svogūnus. Nuplaukite ir supjaustykite aitriąsias paprikas. Sudėkite į kruopščiai išplautą stiklainėlį.

Actą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vandenį pavirkite, kol ištirps cukrus. Leisti šiek tiek atvėsti, tada užpilkite ant raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų. Leiskite atvėsti kambario temperatūroje maždaug 1 valandą. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker