Raudonųjų serbentų uogienė

2 stiklainiukai 25 minutės
Rūgšti raudonųjų serbentų uogienė gerai dera prie blynų. Cukranendrių cukrus raudonųjų serbentų uogienei suteikia malonų karamelės skonį.
Raudonųjų serbentų uogienė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 600 g raudonųjų serbentų
  • 400 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Į prikaistuvį sudėkite uogas, cukrų uogienėms ir cukranendrių cukrų ir pavirkite apie 8 minutes.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: išbandykite ir kitą variantą: naudokite po lygiai mėlynių ir raudonųjų serbentų. Fantastiškas skonių derinys!

Receptą sukūrė

Dansukker