Sudedamosios dalys
1 arbatinis šaukštas druskos
1 raudongūžis kopūstas (maždaug 750 g svorio)
2 valgomieji šaukštai „Dansukker” cukraus
40 g sviesto
400 ml serbentų sulčių
Gaminimo eiga
Supjaustykite kopūstą į keturias dalis ir išpjaukite šerdį. Smulkiai supjaustytą kopūstą sudėkite į prikaistuvį su ištirpintu sviestu. Suberkite ant kopūsto cukrų ir apie 10 minučių kepinkite svieste.
Dabar supilkite serbentų sultis ir vandenį, kad kopūstai būtų visiškai apsemti. Apie valandą virkite ant lėtos ugnies. Jeigu nelieka skysčio, įpilkite dar truputį sulčių ir vandens. Ant išvirusių kopūstą užberkite pagal skonį druskos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.