Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu

1 stiklainiukas 40 minučių
Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu ir mėtomis – išties vasariškas derinys. Šiek tiek rabarbarų, šiek tiek cukraus uogienėms – užtruksite vos 7–8 minutes ir galėsite mėgautis tikru vasaros skoniu.
Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 500 g rabarbarų
  • 200 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų gėrimo
  • 2 mėtų ryšulėliai
  • 250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplautus rabarbarus supjaustykite griežinėliais ir prikaistuvyje sumaišykite su likusiais produktais.

Pavirkite maždaug 7–8 minutes. Nugriebkite putas. Rabarbarų uogienę galite sutrinti.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker