Sudedamosios dalys
160 ml tekilos
80 ml „Cointreau“ likerio
160 ml žaliųjų citrinų sulčių
1600 ml rabarbarų sirupo
druskos
Rabarbarų sirupui
12 rabarbarų stiebų
1 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo rabarbarų sirupo. Nulupkite ir supjaustykite rabarbarus. Visus produktus kartu pakaitinkite apie 15 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Atsargiai nuspauskite rabarbarus, kad išbėgtų visos sultys. Leiskite ataušti.
Suplakite tekilą, „Cointreau“ likerį, žaliųjų citrinų sultis ir rabarbarų sirupą.
Tiekite supylę į kokteilių taurę druska puoštais krašteliais.
Patarimas
Norėdami taurės kraštelius padengti druska, patrinkite juos citrinos skiltele, tada apverstą taurę pasukiokite lėkštelėje su druska.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.