Pyragėliai „Sniego gniūžtės“

50 vnt.
Pyragėliai „Sniego gniūžtės“
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

225 g sviesto
45 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1/4 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
200 g kokosų drožlių
300 g miltų
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių pyragėliams apvolioti

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite į šalį. Iki kreminės tekstūros išplakite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir druską, gerai išmaišykite. Berkite vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą ir kokosų drožles. Iš lėto maišydami po truputį suberkite miltus, masė turi būti vientisa. Iš tešlos suformuokite rutuliukus (1 rutuliukui – 1 šaukštas tešlos). Sudėkite juos į kepimo skardą ir kepkite 16–18 min. Išėmę iš orkaitės leiskite kelias minutes atvėsti. Tada gerai apvoliokite cukraus milteliuose. Leiskite visiškai atvėsti. Prieš tiekdami dar kartą pavoliokite cukraus milteliuose.

Receptą sukūrė

Dansukker