Pyragas su kokosų skonio „Toskanos“ glajumi

apie 20 gabaliukų
Pyragas su kokosų skonio „Toskanos“ glajumi
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

5 kiaušiniai
500 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 g kambario temperatūros sviesto
100 ml kakavos
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
3 ml druskos
350 ml kvietinių miltų

„Toskanos“ glajui
400 g kokosų drožlių
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plaktos grietinėlės
125 g sviesto arba margarino

Išplakite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Įdėkite sviestą, suberkite kakavą, vanilinį cukrų ir druską, miltus. Išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo skardą 30 x 40 cm. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Sumaišykite puode „Toskanos“ glajaus sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes. Išpilkite glajų ant pyrago ir kepkite dar apie 10 minučių. Prieš pjaustydami kubeliais atvėsinkite. Gabaliukus sudėkite į indą, kiekvieną gabaliuką atskirdami popieriumi. Pyrago gabaliukus galite šaldyti.

Receptą sukūrė

Dansukker