Tešlai
50 g varškės
50 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 g druskos
20 ml aliejaus
15 ml pieno
120 g kvietinių miltų
4 g kepimo miltelių
Įdarui
300-400 g gervuogių
2 kiaušiniai
50 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g grietinėlės
50 g maltų arba kapotų riešutų
12 g bulvių krakmolo
Papuošimui
10 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Tešlai skirtus produktus greitai išminkykite. Prispausdami sudėkite tešlą į atskiras pyragaičiams kepti skirtas formeles ir pastatykite į šaldytuvą 30 minučių. Į formeles sudėkite gervuoges. Išplakite likusius įdarui skirtus produktus ir supilkite masę ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės apatinėje dalyje maždaug 20 minučių. Palikite šiek tiek atvėsti. Prieš patiekiant, apibarstykite cukraus milteliais. Patiekite su plakta grietinėle arba vaniliniais ledais.
Receptą sukūrė