Pirštai

apie 40 vnt.
Pirštai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

450 ml miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g sviesto arba margarino
40 migdolų be odelės
Juodų ir arba raudonų maistinių dažų

Iš miltų, cukraus ir margarino sumaišykite tešlą ir pastatykite 30 minučių į šaldytuvą.

Nuplikykite migdolus ir nulupkite odelę. Pasidėkite tešlą ant minkymo lentos ir padalinkite į du gabalus. Padalinkite kiekvieną gabalą į 20 mažesnių gabaliukų ir iškočiokite iš jų pirštus. Ant kiekvieno „piršto” įspauskite po vieną migdolą.

Kepkite 175° karščio orkaitėje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.

Maistiniais dažais nudažykite piršto galiuką raudonai, o migdolus juodai arba raudonai.

Receptą sukūrė

Dansukker