Pica

6 – 8 porcijos
Pica
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

600 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
50 ml aliejaus
250 ml vandens
2 valgomieji šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Įdarui
100 ml pomidorų tyrelės
5 griežinėliais supjaustyti pomidorai
200 g juostelėmis supjaustyto kumpio
400 ml tarkuoto sūrio
1 valgomasis šaukštas oregano
maistiniai riebalai kepimo skardai ištrinti

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 225 °C temperatūrą. Ištepkite maistiniais riebalais kepimo skardą.

2. Sudėkite į dubenį visus sausus ingredientus.

3. Supilkite aliejų, sirupą bei vandenį ir sumaišykite medine šakute.

4. Supilkite tešlą į suteptą kepimo skardą. Tešlą aptepkite pomidorų tyrele. Išdėliokite pomidorų griežinėlius.

5. Išdėliokite ant picos kumpį. Užberkite sūrį.

6. Maždaug 15 min. kepkite viduryje orkaitės. Patiekdami pabarstykite oregano.

Patiekite kartu su skaniomis salotomis.

Receptą sukūrė

Dansukker