Persikų marmeladas su mėtomis

Persikų marmeladas su mėtomis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 1 kg persikų
  • 50 ml vandens
  • 6 ml šviežiai išspaustų citrinų sulčių
  • 330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
  • 1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • 7 švieži mėtų lapeliai

Persikus nuplikykite, nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.

Į prikaistuvį suberkite supjaustytus persikus, supilkite vandenį, citrinų sultis, suberkite cukrų marmeladams ir vanilinį cukrų. Maišydami pavirkite 5 minutes.

Nuimkite nuo ugnies ir nugriebkite putas, įmaišykite mėtų lapelius. Išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas! Šiame recepte vietoj persikų galite naudoti ir nektarinus.

Receptą sukūrė

Dansukker