Persikų marmeladas su baltuoju vynu ir vanile

apie 1 l
Persikų marmeladas su baltuoju vynu ir vanile
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 kg gerai prisirpusių persikų
0,5 kg uogienių cukraus
100 ml baltojo vyno
2 arbatiniai šaukšteliai Dansukker vanilinio cukraus

Persikus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabalėliais.

Persikus sudėkite į puodą, supilkite vyną, suberkite cukrų ir virkite maišydami tol, kol masė užvirs. Virkite dar 3 minutes.

Puodą nukelkite nuo viryklės, nugraibykite putas. Suberkite vanilinį cukrų. Palikite stovėti 15 minučių.

Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.

Receptą sukūrė

Dansukker