Persikai su migdolais

4–6 asmenims
Persikai su migdolais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 skardinė persikų (800 g)
2 kiaušiniai
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g kapotų migdolų
 
Papuošti –
„Dansukker“ cukraus miltelių

Iki purumo išplakite kiaušinius su cukranendrių cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite migdolus. Nusausintus persikus dėkite į riebalais išteptą kepimo indą (apvaliomis pusėmis į viršų). Ant abrikosų paskirstykite kiaušinių-migdolų masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (ant apatinės lentynos) apie 20 min. Papuoškite cukraus milteliais.
Abrikosus tiekite šiltus arba šaltus su plakta grietinėle.

Receptą sukūrė

Dansukker