Išklokite kepimo skardą sviestiniu popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Išplakite iki purumo kiaušinius su cukrumi. Supilkite margariną ir kefyrą. Kartu sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei prieskonius ir įmaišykite į kiaušinių masę. Supilkite tešlą į kepimo skardą ir kepkite apie 15 minučių.
Formelių pagalba išpjaustykite skirtingo dydžio žvaigždutes.
Sudėkite žvaigždutes vieną ant kitos. Apibarstykite cukrumi ir turėsite apsnigtą kalėdinę eglutę, kuria galėsite papuošti saldumynų arba kalėdinių pietų stalą.
Galite parsisiųsdinti žvaigždučių formeles. Jeigu naudositės parsisiųsdintomis žvaigždučių formelėmis, reikės padvigubinti sudedamųjų dalių kiekį ir iškepti dvi skardas – tuomet kalėdinė eglutė bus išties graži.
Receptą sukūrė