Pasidarykite kalėdinę eglutę

45 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g (100 ml) ištirpinto margarino
3 kiaušiniai
250 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml kefyro
300 ml miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis imbiero miltelių
1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono miltelių

Gaminimo eiga

Išklokite kepimo skardą sviestiniu popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Išplakite iki purumo kiaušinius su cukrumi. Supilkite margariną ir kefyrą. Kartu sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei prieskonius ir įmaišykite į kiaušinių masę. Supilkite tešlą į kepimo skardą ir kepkite apie 15 minučių.

Formelių pagalba išpjaustykite skirtingo dydžio žvaigždutes.
Sudėkite žvaigždutes vieną ant kitos. Apibarstykite cukrumi ir turėsite apsnigtą kalėdinę eglutę, kuria galėsite papuošti saldumynų arba kalėdinių pietų stalą.

Galite parsisiųsdinti žvaigždučių formeles. Jeigu naudositės parsisiųsdintomis žvaigždučių formelėmis, reikės padvigubinti sudedamųjų dalių kiekį ir iškepti dvi skardas – tuomet kalėdinė eglutė bus išties graži.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.