Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais

4 porcijos

2 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Uogų sluoksnis
100 g gervuogių
50 g „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo

1 sluoksnis
300 ml plakamosios grietinėlės
40 g „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
50 g kapoto baltojo šokolado

2 sluoksnis
300 ml plakamosios grietinėlės
40 g „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
1/2–1 šaukštelis žaliosios japoniškos arbatos „Matcha“ miltelių
50 g kapoto baltojo šokolado

Gaminimo eiga

Uogos
Nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę. Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.

1 sluoksnis
Grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.

2 sluoksnis
Grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.