Nugos „bombos“

(25 vnt.)
Nugos „bombos“
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

250 g minkštosios Odensės nugos

Papuošimui
225 g šokolado
1 valgomasis šaukštas aliejaus
50 ml riešutų branduolių
100 ml kukurūzų dribsnių

Padalykite nugos masę į 25 lygias dalis. Padarykite iš jų rutuliukus.

Susmulkinkite šokoladą ir ištirpdykite jį verdančio vandens vonelėje, įmaišykite aliejų.

Susmulkinkite mažais gabalėliais riešutų branduolius. Sutrupinkite kukurūzų dribsnius. Viską įmaišykite į šokoladą.

Nugos rutuliukus su šakute po vieną panardinkite į šokolado masę. Iš karto iškelkite ir nuvalykite šokolado perteklių. Sudėkite ant kepimo popieriaus arba folijos ir leiskite ataušti.

Receptą sukūrė

Dansukker