Močiutės kriaušių marmeladas su šafranais ir aitriosiomis paprikomis

Močiutės kriaušių marmeladas su šafranais ir aitriosiomis paprikomis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 kg kriaušių
1/2 g šafranų
1 raudona aitrioji paprika
300 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300–500 ml „Dansukker“ cukraus uogienėms, atsižvelgiant į kriaušių saldumą

Nulupkite kriaušes. Supjaustykite ir išimkite sėklas. Supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į puodą kartu su šafranais ir sirupu. Uždenkite dangčiu ir virkite 5–10 minučių. Tuo tarpu nuplaukite aitriąją papriką ir labai smulkiai ją supjaustykite. Į puodą suberkite papriką ir uogienių cukrų, virkite apie 2 minutes. Išpilstykite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai. Šis marmeladas puikiai tiks prie sūrio, keptos duonos ir pan.

Receptą sukūrė

Dansukker