Minkšti bananiniai saldainiai

maždaug 30 vnt.

Įvertinimas (15 vnt)

Sudedamosios dalys

50 g patamsėjusių bananų
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 ml grietinėlės
50 g sviesto
150 g baltojo šokolado

Gaminimo eiga

Supjaustykite bananus labai mažais gabaliukais, maišykite su sviestu, cukrumi bei grietinėle, kol pasidarys košė. Šildykite ant silpnos ugnies, kol viskas išsilydys. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių maišydami.

Įmeskite baltojo šokolado ir maišykite, kol košė taps skaidri. Nuimkite košę nuo ugnies ir maišykite, kol ji atvės ir pašviesės. Sudėkite košę į išteptą 20 x 30 cm formą. Leiskite masei sustingti, tada supjaustykite gabaliukais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.