Mini kokosiniai sausainiai su šokoladu

apie 40 vienetų
Mini kokosiniai sausainiai su šokoladu
(0)

  • 75 g kambario temperatūros sviesto
  • 250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
  • 70 g kokoso drožlių
  • 3 didelių kiaušinių baltymai
  • 1 žaliosios citrinos žievė, pageidautina neapipurkšta

Papuošti

  • 100 g juodojo šokolado
  • kokoso drožlių

Nustatykite orkaitėje 200 °C temperatūrą.
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
Suberkite kokoso drožles ir įpilkite kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite. Įmaišykite žaliosios citrinos žievę.
Mažus tešlos kamuoliukus išdėliokite ant skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės viduryje 8-12 minučių.
Išimkite ir atvėsinkite. Apipilkite tirpintu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.