Migdolų širdelės

apie 25 vnt.
Migdolų širdelės
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g migdolų
250 g kvietinių miltų
100 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile
175 g sviesto arba margarino

Glajui
200 g braškių skonio cukraus miltelių
1-2 arbatiniai šaukšteliai verdančio vandens

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus.

Dubenyje sumaišykite migdolus, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite maistinius riebalus mažais gabalėliais ir įminkykite juos į mišinį. Palikite tešlą mažiausiai 1 valandą šaldytuve.

Iškočiokite paruoštą tešlą iki ½ cm storio. Išspauskite širdeles ir sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 175º C apie 10 minučių. Leiskite pyragėliams atvėsti.

Užmaišykite glajų ir papuoškite širdeles.

Receptą sukūrė

Dansukker