Sudedamosios dalys
200 g nuplikytų, be odelės maltų migdolų
325 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 kiaušinių baltymai
Žiupsnelis žalių arba raudonų maistinių dažų (nebūtinai)
Papuošti
lazdyno riešutų
graikinių riešutų
uogų
cukruotos apelsinų žievelės
juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Sumaišykite migdolus ir cukraus miltelius. Pamažu pilkite kiaušinio baltymus ir maišykite, kol masė pasidarys tiršta. Jeigu norite, galite įlašinti keletą lašų maistinių dažų. Konditerinio maišelio pagalba išspauskite nedideles roželes, kūgius, lazdeles ar kitokios formos pyragėlius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Pyragaičius papuoškite nurodytais produktais arba iškepusius panardinkite į ištirpintą šokoladą ir išimkite. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 8 minutes. Paruoštus migdolinius pyragėlius galima užšaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.