Migdoliniai pyragaičiai prie arbatos

Maždaug 30 vnt.
Migdoliniai pyragaičiai prie arbatos
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

200 g nuplikytų, be odelės maltų migdolų
325 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 kiaušinių baltymai
Žiupsnelis žalių arba raudonų maistinių dažų (nebūtinai)

Papuošti
lazdyno riešutų
graikinių riešutų
uogų
cukruotos apelsinų žievelės
juodojo šokolado

Sumaišykite migdolus ir cukraus miltelius. Pamažu pilkite kiaušinio baltymus ir maišykite, kol masė pasidarys tiršta. Jeigu norite, galite įlašinti keletą lašų maistinių dažų. Konditerinio maišelio pagalba išspauskite nedideles roželes, kūgius, lazdeles ar kitokios formos pyragėlius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Pyragaičius papuoškite nurodytais produktais arba iškepusius panardinkite į ištirpintą šokoladą ir išimkite. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 °C temperatūroje apie 8 minutes. Paruoštus migdolinius pyragėlius galima užšaldyti.

Receptą sukūrė

Dansukker