Migdolai šokolade

maždaug 30 vienetų
Migdolai šokolade
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g migdolų
200 g juodojo šokolado
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
popierinių formelių

Nulupkite migdolų odelę ir supjaustykite juos juostelėmis. Sumaišykite migdolų juosteles su cukraus milteliais ir paskleiskite mišinį ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Paskrudinkite migdolus 200 °C karštyje, kad pasidarytų aukso rusvos spalvos. Ištirpdinkite šokoladą virš indo su karštu vandeniu. Įmaišykite skrudintus migdolus. Paskirstykite mišinį mažomis porcijomis į popierines formeles. Palikite sustingti.

Receptą sukūrė

Dansukker