Mėsos maltinukai ir daržovių lazdelės su padažu

Mėsos maltinukai ir daržovių lazdelės su padažu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 lazdelėmis supjaustytos morkos
5-6 žiedinių kopūstų glėbeliai
10 cm ilgio šviežias agurkas, supjaustytas 5 cm ilgio lazdelėmis

Padažas
1/2 avokado
50 g švelnaus Philadelphia sūrio arba natūralaus tepamo sūrio
1 arbatinis šaukštelis smulkaus cukraus

Mėsos maltinukai
1/2 smulkiai supjaustyto svogūno
1 arbatinis šaukštelis smulkaus cukraus
1/2 kg jautienos faršo
1/4 kg kiaulienos faršo
1/2 sutarkuoto svogūno
1 šalta virta bulvė
1 kiaušinio trynys
75 ml pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 žiupsnelis baltųjų pipirų
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
kepimui naudojami maistiniai riebalai

Sutrinkite avokadą ir gautą košę sumaišykite su sūriu ir smulkiu cukrumi.

Mėsos maltinukai
Supjaustytą svogūną pakepinkite kartu su smulkiu cukrumi tiek, kad jis suminkštėtų. Sumaišykite svogūnus su kitais produktais. Suformuokite maltinukus ir kepkite juos maistiniuose riebaluose.

Įsidėkite į maistpakį šviežių vaisių.

Maltinukus, kurie nebus valgomi iš karto, sudėkite į šaldiklį ir iškepkite kitą kartą.

Receptą sukūrė

Dansukker