Marinuoti česnakai

15 minučių + 3 dienos
Marinuoti česnakai
Įvertinimas: ( 1 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 50 česnako skiltelių
  • vandens

Nuovirui

  • 100 ml vandens
  • 100 ml balto vyno acto
  • 100 ml aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko

3 min vandenyje pavirkite nevalytas česnako skilteles. Išpilkite vandenį, perliekite skilteles šaltu vandeniu, tada jas nulupkite ir sudėkite į stiklainius.

Sudėkite visus nuovirui skirtus ingredientus ir pavirkite. Dar šiltą nuovirą užpilkite ant česnakų. Uždarykite stiklainius. Palaikykite 3 dienas kambario temperatūroje. Po to laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker