Marinuoti aitrieji pipirai

Marinuoti aitrieji pipirai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 20 žalių pipirų
  • 20 raudonų pipirų
  • 800 ml vandens
  • 200 ml „Dansukker“cukraus „Panevėžio Plius“
  • 150-200 ml acto
  • 50 ml druskos

Sudėkite aitriuosius pipirus į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 5-15 minučių. Kuo ilgiau virsite, tuo skonis bus švelnesnis.  Išpilkite vandenį. Sumaišykite vandenį, actą, cukrų bei druską ir užvirkite.  Sudėkite trumpai pavirtus aitriuosius pipirus ir virkite uždengę dangčiu 5-15 minučių.  Sudėkite aitriuosius pipirus į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius.  Supilkite skystį ir sandariai uždarykite stiklainius. Laikykite šaldytuve. Tinka prie mėsainių, kebabų ir mėsos troškinių.

Receptą sukūrė

Dansukker