Mamos Mazarino pyragas

Mamos Mazarino pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
2 kiaušiniai
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
240 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
150 ml pieno
0,5 arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto
50 g migdolų pastos

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite samtį, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.

Receptą sukūrė

Dansukker