Likeriniai triufeliai

Likeriniai triufeliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 ml grietinėlės
50 g sviesto arba margarino
300 g tamsaus šokolado
30 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 ml likerio, pvz., „Cointreau“
20 g „Dansukker” šokolado skonio cukraus miltelių
50 g tarkuoto juodojo šokolado

Į prikaistuvį supilkite grietinėlę, sudėkite sviestą ar margariną ir užkaitinkite iki virimo. Suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Maišydami taip pat suberkite cukraus miltelius, supilkite likerį. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus miltelių ir tarkuoto šokolado mišinyje. Laikykite sandarioje dėžutėje šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker