6 kiaušinių baltymai,
400 ml „Dansukker“ cukraus,
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1 žiupsnelis druskos,
sviesto arba margarino skardai ištepti,
duonos trupinių arba manų kruopų skardai pabarstyti.
Papuošti
50 g baltojo šokolado,
konservuotų mandarinų, persikų arba abrikosų.
Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus. Plakdami suberkite cukraus, vanilinio cukraus, kepimo miltelių ir druskos mišinį. Tada masę sukrėskite į riebalais išteptą ir duonos trupiniais arba manų kruopomis pabarstytą skardą ir dėkite į iki 225 °C temperatūros įkaitintą orkaitę. Orkaitę išjunkite. Skardą orkaitėje laikykite tol, kol morengas atvės. Paskui pyragą išimkite iš skardos ir puoškite konservuotais vaisiais bei šokoladu.
Receptą sukūrė