Lengvai pagaminamas uogų pyragas

Maždaug 8 porcijos
Lengvai pagaminamas uogų pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 kiaušinių
175 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 g miltų
50 g smulkintų migdolų
100–150 g uogų, pvz., šilauogių, aviečių, agrastų ar vyšnių
50–75 g šalto sviesto arba margarino
30 g perlinio cukraus

Plakite kiaušinius ir cukranendrių cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė. Suberkite miltus ir smulkintus migdolus. Mišinį supilkite į riebalais ir miltais padengtą apvalią formą (apie 24 cm skersmens). Ant pyrago užberkite uogas. Sutarkuokite sviestą (margariną) virš pyrago ir apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 175 °C temperatūroje apie 20 minučių. Kad pyragas būtų gardesnis, galite patiekti su trupučiu plaktos grietinėlės arba vanilinių ledų.

Receptą sukūrė

Dansukker