Sudedamosios dalys
2 kiaušinių
175 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
20 g vanilinio cukraus
150 g miltų
50 g smulkintų migdolų
100–150 g uogų, pvz., šilauogių, aviečių, agrastų ar vyšnių
50–75 g šalto sviesto arba margarino
30 g perlinio cukraus
Gaminimo eiga
Plakite kiaušinius ir cukranendrių cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė. Suberkite miltus ir smulkintus migdolus. Mišinį supilkite į riebalais ir miltais padengtą apvalią formą (apie 24 cm skersmens). Ant pyrago užberkite uogas. Sutarkuokite sviestą (margariną) virš pyrago ir apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 175 °C temperatūroje apie 20 minučių. Kad pyragas būtų gardesnis, galite patiekti su trupučiu plaktos grietinėlės arba vanilinių ledų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.