Ledai ant pagaliuko: Kivių ir braškių skonio

6–8 ledų ant pagaliuko porcijos 3,5 valandos
Ledai ant pagaliuko: Kivių ir braškių skonio
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 100 ml vandens
  • 90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 1 šaukštelis smulkintų kalendrų sėklų
  • Žiupsnelis košerinės druskos
  • 6 kiviai
  • 100 g šviežių braškių

Pilkite į prikaistuvį vandenį ir berkite cukrų. Viską virkite, kol cukrus ištirps. Tada berkite smulkintas kalendras ir druską. Virkite ant lengvos ugnies dar 2 min. Paskui gautai masei leiskite atvėsti. Nulupkite ir iki tyrės sutrinkite kivius. Pilkite paruoštą cukraus masę. Stambiais gabaliukais supjaustykite braškes ir sudėliokite jas į ledų formeles. Ant viršaus pilkite kivių masę ir viską dėkite į šaldiklį. Palaikykite bent 3 val.

Receptą sukūrė

Dansukker